Nya BRATZ skor

Heey! Jag var i skolan idag och det gick bra som vanligt :) Skolan jag går på är fantastisk!

När det gäller shopping så var jag på Hela Människan och kollade och de fick en ny Skipper oh en ny Sindy och så hade de en Heart Family tror jag. Skippern gav jag till en liten flicka och hon blev glad. De hade ett par BRATZ klackar från Funk N Glow 2003 kollektionen som Cloe hade (inte hon jag har då min är 2002 verisionen). De kostade 5kr. Jag var också på Myrorna och hittade ej BRATZ. Jag var på Zara och provade 2 biker läderjackor; en röd och en vit. Lite stora för min smak. Jag svängde förbi Urban Outfitters som vanligt också. Jag tog även bilder på Mina BRATZ World dockor. Visar bilder snart inte idag).

Här är bilderna på skorna:

thumb_IMG_0729_1024 thumb_IMG_0730_1024 thumb_IMG_0731_1024 thumb_IMG_0732_1024

Den första som fick äran att ha på sig dessa snygga rosa skor med silver nertill blev Girlz Really Rock Cloe <3333thumb_IMG_0733_1024

 

Här är dockan som hade skorna från början:

41ZMCJ428GL

 

Toppen känner jag igen från BRATZ Slumber Party avsnittet ur serien där Cloe orpvade toppar och Sasha var med henne, byxorna hade Jade och Meygan hade skorna med svart nertill.

Det är alltid ett nöje att hitta BRATZ skor då jag inte har så det räcker till alla Samma med kläder.

Ni får ha det så bra Dolliez <3 Natti <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>