Nya videos

I onsdags köpte jag BRATZ Funky Fashion Makeover från ca 2003 och älskar henne jättemycket! Köpte öven en påse med håraccesoarer. Dagen efter var jag och fotoklassen på en föreställning och efter det var jag och windowshoppade och sen åkte till en loppis och köpte en Barbie.

Igår var jag med Rasmus och såg All Time Low och det var superstressigt att hitta dit med vi hann, och hade det så kul. Är jätteglad än idag och vi kom hem sent igår, men det var värt det.

Ha det så bra så hörs vi Dolliez <3

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>