Slutar jag på YouTube???

Heey! Nu gör jag ett till inlägg ang min YouTube.

Den har varit rätt stilla men det har vart problem med grejer ang filmning o så. När jag laddar upp klippen till datorn blir det stillbilder istället och jag förstår inte varför. Samt har jag skola och orkar inte vara aktiv lika mycket just nu.

Betyder det att jag har slutat på YT? Nejdå, självklart inte! Dock har jag tagit en paus från det. Jag kommer tillbaka snart men när får vi se <3

Kram och ta hand om varandra <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>