Fotografier 21/9-2017

BFFL Bästisar Girlz Roxxi & Dana Shopping Stockholmstjejerna Sugar Shoes

 

Heey Dolliez! Hoppas ni mår superbra 😀 Det gör jag typ, fast är trött såhär på morgonen.

Igår efter skolan tog jag med mina BRATZ Treasurez Roxxi och Oh La La Dana och fotade i gallerian och nere vid några butiken när man går in i Sergels Torg. Det var en utmaning och det var inte lätt att fota 2 dockor samtidigt. Dock var jag som vanligt på Myrorna och hittade Monster High, men köpte en BRATZ jag hade som liten och vem det är får ni se. Blev glad och besviken men besvikelsen försvann senare.

Ses snart Dolliez <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>